Rreth nesh

Wujiang City Wansheng Metal Products Fabrika është themeluar në vitin 2002. Si një nga prodhuesit kryesorë Safe prodhues, ne veçanti angazhohet në projektimin dhe prodhimin e të gjitha llojet e kasafortave, kuti të holla, Boxes kryesore, libri i sigurt dhe të tjera Metal Boxes.

eksploruar koleksionet tona

SAFE për çdo moment

Lajme dhe informacion

Kanaleve tona SOCIALE

  • sns01
  • sns02
  • YouTube1
  • pinterest1
  • lidhur në